I '15-Minute Indian' lærer Anjula Devi deg en revolusjonerende tilnærming til å lage fresh og smakfull indisk mat. Hver oppskrift tar under 15 minutter å lage og tilberedes i én eneste panne med minimale steg og ingredienser. Med over 90 enkle oppskrifter vil du bli overrasket over hva du kan oppnå på kort tid. Voilà! Du kan enkelt lage sunne hverdagsmåltider fra bunnen av, inkludert retter som: * Laks med Bukkehornsfrø og Ingefær * Syrlige Grønnkikerter med Tomater og Fennikel * Søte og Surt Auberginer * Hvitløk- og Chili-Paneer. Boken inneholder kapitler om belgfrukter, grønnsaker, fisk, poteter og brød, noe som lar deg kombinere retter og skape et overdådig måltid uten å tilbringe en hel dag på kjøkkenet. Anjula Devi har samlet oppskrifter gjennom seks tiår, og hun brenner for at indisk mat skal være tilgjengelig for alle og enkel å replikere hjemme. Du vil finne korte ingredienslister, enkle metoder og reelle raske oppskrifter uten skjult forberedelsestid. I tillegg presenterer hun en smart tilnærming til kort og effektiv matlaging.