Optimum Vitamin Nutrition for More Sustainable Aquaculture
Produktbeskrivelse
Matproduksjon, spesielt produksjon av animalsk protein, er i endring. Mens produktivitet, effektivitet og matkvalitet fortsatt er av avgjørende betydning, øker presset på produsenter for å prioritere bærekraft, dyrehelse og dyrevelferd, samtidig som de søker å minimere matsvinn. Optimalisering av vitaminernæring kan bidra til en mer bærekraftig dyreproduksjon ved å forbedre dyrehelse, dyrevelferd, dyreyteevne og matkvalitet, samtidig som matsvinn reduseres. Boken "Optimum Vitamin Nutrition for More Sustainable Aquaculture" inneholder presis og oppdatert informasjon om vitaminernæring for fisk. Denne boken, som følger den autoritative "Optimum Vitamin Nutrition in the Production of Quality Animal Foods" (5m Books, 2013), fungerer som en referanse for forskere og fagfolk som trenger den mest aktuelle, forskningsbaserte informasjonen om vitaminer i akvakultur. Boken er en del av en serie som dekker Optimal Vitamin Nutrition i fjørfe, svin og idisslere.