«A Field Guide to Whisky» er den ultimate håndboken for alle whiskyentusiaster. Med den verdensomspennende økningen i etterspørselen etter whisky, er det nå et perfekt tidspunkt for en omfattende guide til denne populære brune drikken. Hva er de grunnleggende ingrediensene i alle whiskytyper? Hvordan får whiskyen sin karakteristiske smak? Hvilke anerkjente merker fortjener virkelig sitt rykte? Hva er de nåværende trendene innen whisky på verdensbasis? Og hvem var Jack Daniel, egentlig? I denne boken får du svar på disse spørsmålene og mer til. Innholdet er komprimert til 324 korte oppføringer som dekker alt fra grunnleggende whisky-kunnskap, produksjonsmetoder, og konsumtips, til trender, trivia, geografiske kart og lister over destillerier, whisky-løyper, barer, hoteller og festivaler, alt fremført av en bransjeekspert. Med 230 fargerike fotografier og et vakkert design, vil «A Field Guide to Whisky» hjelpe enhver til å bli en whiskyekspert.