Fra den anerkjente James Beard Award-nominerte forfatteren Melissa Weller kommer en omfattende bakebibel for det 21. århundre, med 120 vitenskapelig funderte oppskrifter på både søte og salte bakverk som alle kan mestre. 'En svært god kombinasjon: Bakevitenskap som alle kan forstå, og en strålende samling oppskrifter... En nødvendighet for alle bakere.' – Dorie Greenspan, forfatter av Dorie's Cookies og Everyday Dorie. Melissa Weller er vår tids bake-superstar. Som hovedbaker ved noen av de beste restaurantene i landet, har hennes tolkninger av sjokolade babka og sticky buns pustet nytt liv i disse klassikerne og startet en nasjonal bevegelse. I 'A Good Bake' deler Weller sine grundig utviklede og nøye detaljerte oppskrifter for å lage bakverk som både er uimotståelig smakfulle og imponerende vakre. Med en bakgrunn som kjemiingeniør bruker Weller sin vitenskapelige kunnskap for å forklare de grunnleggende prinsippene bak baking, slik at hjemmebakere kan oppnå perfekte resultater hver gang. Her finner du oppskrifter som både er søte, som for eksempel gresskarlagkake...