I hjertet av Toscana ligger Arniano, en magisk 1700-talls podere hvor Amber Guinness vokste opp og lærte kunsten å lage mat. Stedet har vært en kilde til inspirasjon ikke bare for matlaging, men også for kunst, da Amber etablerte The Arniano Painting School her – en unik kombinasjon av malekurs og immersive opplevelser innen kunst og mat. I denne boken utforsker hun oppskrifter som gjenspeiler et grunnleggende prinsipp ved italiensk husmannskost: enkelhet. Gjennom sine oppskrifter viser hun at ved å holde ingrediensene nær deres opprinnelige form, oppnår man de mest smakfulle og tilfredsstillende rettene. Italiensk matlaging handler ikke om kompliserte sauser eller teknikker, men om å fremheve de beste smakene med tålmodighet, konstant smaking og utvikling av smak – ofte med bare en god olivenolje og salt. Boken er fylt med oppskrifter på klassiske retter og cocktails, forslag til sesongbaserte menyer og tips for å sette sammen den perfekte festmenyen.