A Very Chinese Cookbook av Kevin Pang, Jeffrey Pang, America's Test Kitchen
Produktbeskrivelse
I en inspirerende kombinasjon av historiefortelling og sikre teknikker, oppfordrer far og sønn, som står bak America's Test Kitchens YouTube-serie Hunger Pangs, leserne til å utforske gleden ved kinesisk matlaging. Denne kokeboken inneholder 100 oppskrifter som passer både for nybegynnere og erfarne kokker, enten du er i ferd med å krydre din første wok eller er klar for å stolt si: 'Jeg har laget min første Xiao Long Bao.' Enten du ønsker å lage amerikansk kinesisk takeout eller en overdådig Sichuan-banchet, gir den James Beard-prisvinnende forfatteren Kevin Pang og hans far Jeffrey en variert og respektfullt uhøytidelig tilnærming til kinesisk matlagingskunst. De avlive de mer strenge tilnærmingene, og skaper en underholdende, deilig og helt oppnåelig opplevelse med oppskrifter som er grundig testet av kokkene hos ATK for å garantere suksess. Boken er delt inn i kapitler som dekker alt fra hverdagsmiddag til spesielle prosjekter. Lag enkle Scallion Oil Noodles eller Stir-Fried Beef med Gai Lan. Når tiden tillater det, kan du lage uimotståelig Red-Braised Pork Belly eller sprø taiwanesisk fried pork.