Aarhus Universitetsforlag

Bajeren kommer

Bajeren kommer

Produktbeskrivelse

I århundrer har ølkulturen i Danmark vært preget av sure og svake brygg. Først i 1847, da brygger Jacobsen introduserte bajeren, fikk landets værtshus muligheten til å servere en smakfull og kraftigere øl. Denne nye øltypen, som raskt ble en favoritt blant kjøbenhavnerne og spredte seg til resten av landet, trakk inspirasjon fra moderne bryggeteknik fra Bayern. Metodene som ble anvendt, inkluderte lavere temperaturer, humle, lengre lagringsprosess og en ny type gjær, som alle bidro til å heve kvaliteten. Ølens inntak har også utviklet seg betraktelig, fra vikingene som drakk i felleskap over boller, til middelalderens mer hverdagslige forbruk, og frem til dagens trendy mikrobryggerier hvor hipstere nytter øl i mindre mengder. Bli med Allan Leth Frandsen, ølentusiast og vicedirektør i Den Gamle By, på en spennende pubcrawl gjennom Danmarks rike ølhistorie. Skål og velkommen til en reise gjennom malt og humle!

Prishistorikk

Lavest
153 KR
Høyest
160 KR
Gjennomsnitt
156 KR
Median
157 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Aarhus Universitetsforlag
Navn Bajeren kommer
GTIN/EAN/ISBN 9788772198507
Kategorier Bøker