Bricia Lopez og Javier Cabral, kjente forfattere fra Oaxaca, er tilbake med en banebrytende kokebok som gir deg muligheten til å skape fantastisk asada – mexicansk stil grillet kjøtt – hjemme. I tusenvis av bakgårder over Sør-California står asada som en sosial begivenhet for familie og venner, ledsaget av god musikk, kalde drikker og en atmosfære av glede. Aromene av asada sprer seg som en lykkebringende sky i gatene i Los Angeles. Med 'Asada: The Art of Mexican-Style Grilling', tar de to mexican food ekspertene, Bricia Lopez og Javier Cabral, deg med på en reise med over 100 oppskrifter som gir deg verktøyene for å lage de perfekte rettene og drikkene til ditt neste carne asada-samvær. Denne boken er en kilde til både munnvannende mat og en inspirerende, avslappet stemning. Selv om mange hevder å elske sterke margaritas og asada-tacoer, er det få som virkelig forstår kulturen som ligger til grunn for disse smakene. Boken er delt opp i åtte seksjoner, og gir deg en dypere innsikt i kunsten å grille mexicansk stil.