I "Eater" tar forfatteren Hillary Dixler Canavan deg med på en kulinarisk reise gjennom de mest populære og innflytelsesrike restaurantene i landet. Boken er skapt av Eaters dedikerte team av eksperter som elsker å drikke, spise og dele sine erfaringer med matglede. Her får du innsikt i hvor du bør spise og hva du skal bestille, samt nyttige tips om hvordan du kan innrede ditt eget kjøkken og hva du skal lage når du er hjemme. Boken gir deg også en oversikt over de mest kreative kokkene for øyeblikket og hva de lager på menyene sine. Ingen kjenner til gode matopplevelser bedre enn Eater, og selv om oppskriftene stammer fra restauranter, er de tilpasset for hjemme kokker. Denne kokeboken inneholder detaljerte instruksjoner, ideer for substitusjoner og variasjoner, samt forslag til hvordan du kan bruke tidsbesparende apparater som Instant Pots og air fryers for å gjøre matlagingen raskere og enklere. I tillegg inkluderer boken en samling av de mest uunnværlige oppskriftene fra de beste restaurantene, kokkene, food truckene og mer over hele landet. Blant oppskriftene finner du blant annet lobster rolls fra det typiske Maine.