«Det som gjør en kokk stor, er hennes smak,» skriver Mark Bittman, «og maten [Jessica] Koslow lager, er sterkt krydret, både jordnær og luksuriøs.» I løpet av mindre enn fem år som kokk og eier av LA’s Sqirl har Koslow befestet sitt rykte som en av landets mest innflytelsesrike kokker. Hennes mat, som Bon Appétits Christine Muhlke beskriver som «sunne møter-til-helvete-med-det», er laget for å overraske og engasjere alle våre sanser – den ser bra ut, smaker levende og føles både styrkende og forfriskende. I boken 'Everything I Want to Eat' deler Koslow mer enn 100 av sine favorittoppskrifter, som er fylt med rikelig med vegetariske og veganske alternativer, men som også imøtekommer baconentusiaster. Koslow hjelper leserne med å finne balansen hjemme, og lærer dem hvordan de kan lage noen av hennes mest populære retter, som brent briochetoast med ricotta og syltetøy; sorrel-pesto risbolle med pocherte egg; samt Valrhona sjokolade fleur de sel-kjeks.