ABRAMS

Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris

Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris

Produktbeskrivelse

Med 40 søte og salte glutenfrie oppskrifter, er "Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris" en hyllest til brødproduksjon og det innovative bakeriet Chambelland i Paris. Tradisjonelt har ris mel vært ansett som mindre ønskelig i brødbaking, spesielt når det gjelder volum og tekstur. Det er kun hvete som sies å gi bakere den perfekte tykkelsen på skorpen og mykheten i smula. Imidlertid har det frie tenkeren-parret Nathaniel Doboin og Thomas Teffri-Chambelland trosset disse konvensjonene ved å utvikle nye teknikker for å lage et variert utvalg av brød og bakverk basert på alternative meltyper. I bakeriet Chambelland er kvadratiske brød og flate brød i ferd med å overvinne den klassiske franske baguetten. Bakeriet tilbyr en eksklusiv meny med et bredt utvalg av brød, småkaker og paier – inkludert focaccier, pissaladières, muffins og chouquettes – alt laget med ris og andre naturlig glutenfrie meltyper. Med et forord av Alain Ducasse er denne boken en hyllest til det innovative håndverket og kreativiteten som preger Chambelland.

Prishistorikk

Lavest
320 KR
Høyest
349 KR
Gjennomsnitt
327 KR
Median
327 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ABRAMS
Navn Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris
GTIN/EAN/ISBN 9781419761058
Kategorier Bøker