Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris
Produktbeskrivelse
Med 40 søte og salte glutenfrie oppskrifter, er "Gluten-Free Baking: Recipes from the Famed Chambelland Bakers of Paris" en hyllest til brødproduksjon og det innovative bakeriet Chambelland i Paris. Tradisjonelt har ris mel vært ansett som mindre ønskelig i brødbaking, spesielt når det gjelder volum og tekstur. Det er kun hvete som sies å gi bakere den perfekte tykkelsen på skorpen og mykheten i smula. Imidlertid har det frie tenkeren-parret Nathaniel Doboin og Thomas Teffri-Chambelland trosset disse konvensjonene ved å utvikle nye teknikker for å lage et variert utvalg av brød og bakverk basert på alternative meltyper. I bakeriet Chambelland er kvadratiske brød og flate brød i ferd med å overvinne den klassiske franske baguetten. Bakeriet tilbyr en eksklusiv meny med et bredt utvalg av brød, småkaker og paier – inkludert focaccier, pissaladières, muffins og chouquettes – alt laget med ris og andre naturlig glutenfrie meltyper. Med et forord av Alain Ducasse er denne boken en hyllest til det innovative håndverket og kreativiteten som preger Chambelland.