Matty Matheson, kjent fra Viceland-programmene 'It’s Suppertime' og 'Dead Set On Life', presenterer sin debutkokebok som fansen har ventet på med stor iver. I denne boken, som har blitt en bestselger på New York Times-listen, deler Matheson sine favorittoppskrifter og historier fra livet sitt. Han er berømt for sin matglede, positive livsinnstilling og imponerende Instagram-konto. Boken tar oss med gjennom Matty's minner om måltider som har formet ham som person. Med et brennende ønske om å dele sin livsglede, gjenskaper han smakene fra barndommen sin i Canada, samt restaurantretter som har gjort ham til en anerkjent kokk. Her finner vi matematicerens nytolkninger av klassikere som Seafood Chowder, Scumbo: Dad's Gumbo og Rappie Pie, sammen med restaurantoppskrifter som Bavette, Pigtail Tacos og den berømte P&L Burger. Dette er en svært personlig kokebok, fylt med essays og introduksjoner som belyser hans livshistorie, fra oppveksten i Fort Erie til oppdagelsene i Prince Edward Island, samt kampen og læringen som en ung kokk.