Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza
Produktbeskrivelse
Oaxaca: Maten fra regionen og LA's legendariske restaurant Guelaguetza er en fargerik hyllest til den unike oaxakanske mattradisjonen. Oaxaca, som regnes som Mexicos kulinariske hjerte, har siden opprettelsen av Guelaguetza i 1994 vært et viktig samlingspunkt for Oaxacan-samfunnet i Los Angeles. Restauranten, som er grunnlagt av Lopez-familien, har i over 25 år servert tradisjonell oaxakansk mat med stolthet. Denne boken representerer den første genuine introduksjonen til oaxakansk mat fra en innfødt familie, hvor hver rett forteller en historie fra Oaxaca til de pulserende gatene i Los Angeles og videre ut i verden. Boken presenterer "soul food" fra Mexico med 140 autentiske, men tilgjengelige oppskrifter som bruker noen av de reneste pre-hispanske og innfødte ingrediensene. Fra den signatur rosa horchata til oppskriften på Lopez-familiens prisbelønte mole negro, avdekker boka hemmelighetene bak denne essensielle matkulturen.