Pizza Camp er den ultimate guiden for å oppnå pizzanirvana hjemme, skrevet av sjefen bak det som Bon Appetit magazine omtaler som 'den beste pizzaen i Amerika'. Joe Beddias pizza er tradisjonell, med fokus på de essensielle ingrediensene: deigen, sausen og osten. Etter å ha perfeksjonert sitt håndverk ved Pizzeria Beddia i Philadelphia, deler han nå sine metoder og oppskrifter i en kokebok som er alt annet enn konvensjonell. Boken begynner med grunnleggende informasjon om deig, saus, ost og baking, og guider deg gjennom prosessen med å lage perfekt sprø og seig pizza som er uimotståelig. Med over femti ikoniske og nyskapende oppskrifter, tilbyr Pizza Camp alt du trenger for å lage minneverdige og originale pizzaer, stromboli, hoagies og mye mer, inkludert rikelig med vegetariske alternativer (fordi selv de mest dedikerte pizzaelskerne ikke kan spise pizza hver dag). I denne boken finner du pizzakombinasjoner som har gitt hans pizzeria en kultfølge, sammen med utallige tips for å skape din egen pizzaopplevelse hjemme.