Debutboken fra The Cook's Atelier, den internasjonale kulinariske destinasjonen og matlagingsskolen i Bourgogne, er en vakkert fotografert ressurs om klassisk fransk matlaging og en stemningsfull skildring av en families liv i en sjarmerende fransk landsby. Mor og datter, de amerikanske utvandrerne Marjorie Taylor og Kendall Smith Franchini, har alltid drømt om å bo i Frankrike. Med hardt arbeid og en dose skjebne realiserte de denne drømmen og grunnla The Cook's Atelier, en anerkjent fransk matlagingsskole i den eventyrlige byen Beaune, som ligger i hjertet av Burgund-vinregionen. Gjennom sine profesjonelle bakgrunner innen mat og vin tiltrekker de besøkende fra nær og fjern med sin tilgjengelige og sosiale tilnærming til matlaging. Med over 100 markedsinspirerte oppskrifter og 300 fantastiske fotografier, er denne omfattende referansen en forlengelse av deres matlagingsskole, som gir en forfriskende enkel tilnærming til franske teknikker og oppskrifter som enhver kokk bør mestre.