The Great American Burger Book (Expanded and Updated Edition)
Produktbeskrivelse
Den definitive guiden til å lage de mest smakfulle hamburgerne av Amerikas ledende hamburgerekspert – utvidet og oppdatert med nye og forbedrede oppskrifter. "The Great American Burger Book" var den første boken som fremhevet et bredt utvalg av regionale hamburgerstiler og tilberedningsmetoder. I denne nye, utvidede utgaven tar forfatteren og hamburgereksperten George Motz for seg tradisjonelle grillingsteknikker, samt metoder som røyking, damping, posjering, knusing og fritering av hamburgere, basert på signaturoppskrifter fra hele landet. Hver kapittel er viet en spesifikk regional hamburger og inkluderer historien bak metoden og detaljer om hvordan du kan skape ditt eget stykke amerikansk mattradisjon hjemme. Motz, forfatteren av "Hamburger America" og ansett av The New York Times som en "ledende autoritet" på hamburgere, tar deg med på en regional reise til Amerikas beste hamburgere. Oppskriftene inneholder lokale hamburga fra steder som California, Connecticut, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana og Iowa.