Den etterlengtede kokeboken fra den ikoniske restauranten i New York kommer endelig, med aldri tidligere publiserte oppskrifter. Siden den beskjedne åpningen i 2005 har Xi'an Famous Foods utviklet seg fra en enkel bod i Flushing til 14 lokasjoner i Manhattan, Brooklyn og Queens. CEO Jason Wang deler den ufortalte historien om hvordan dette imperiet oppsto, samtidig som han avdekker oppskriftene som har vært med på å forme denne New York City-ikonet. I kokeboken finner du alt fra himmelske bånd av liang pi dekket med en lys eddiksaus, til flatbrød fylt med karamelisert svinekjøtt, samt cumin-lammekjøtt servert over håndtrekte Biang Biang-nudler. Denne kokeboken gir hjemmeverkere muligheten til å gjenskape rettene som fans av Xi'an Famous Foods står i kø for, samtidig som den utforsker den livlige matkulturen og tradisjonen fra Xi'an. Leserne blir fraktet til gatene i Xi'an og kjøkkenene i New Yorks Chinatown. 'Xi'an Famous Foods' er kokeboken fansen har ventet på.