ACC Art Books

Ladurée Sucré

Ladurée Sucré

Produktbeskrivelse

Historien om Ladurée begynte i 1862 da Louis Ernest Ladurée åpnet et bakeri i hjertet av Paris, på 16 rue Royale. I 1872, etter en brann, ble det lille bakeriet til en konditori, dekorert av Jules Cheret, en anerkjent maler og plakatdesigner fra den tiden. Jeanne Souchard, som var Ernest Ladurées kone, fikk ideen om å kombinere det parisiske kaféet med konditoriet, noe som resulterte i opprettelsen av en av de første tesalongene i Paris. I 1993 ble Ladurée kjøpt av Francis og David Holder, og etablerte seg raskt som en av de mest kjente gourmetadressene i Paris, med sitt berømte 'macaron' som emblem. I 1997 åpnet Ladurée en tesalong/restaurang på den prestisjetunge Champs-Élysées, etterfulgt av flere etableringer i Printemps varehus og på Venstre bredd, samt starten på deres internasjonale eventyr med filialer i London, Genève, Monaco og Tokyo. I denne boken presenterer Philippe Andrieu, konditoren hos Ladurée, 100 av de mest kjente oppskriftene fra Ladurée.

Prishistorikk

Lavest
399 KR
Høyest
443 KR
Gjennomsnitt
428 KR
Median
434 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ACC Art Books
Navn Ladurée Sucré
GTIN/EAN/ISBN 9781788842426
Kategorier Bøker