Oppdag kunsten å lage dine favorittretter med enkle og smakfulle oppskrifter som alle kan mestre! Har du lyst på hjemmelaget fransk toast, aubergine parmigiana og pekanpai, men vet ikke forskjellen på grilling og baking? Denne boken gir deg en grundig innføring i matlagingsgrunnlagene, samt undervisning i å lage alt fra klassiske hovedretter til utsøkte desserter. Med trinn-for-trinn instruksjoner, et ordforråd for matlagingsbetegnelser, og 60 helt nye oppskrifter, vil du lære alt du trenger å vite om kjøkkenet mens du lager smakfulle retter som: - Bakte bananpannekaker med nøtter - Spinatsalat med bacon og egg - Fylte grønne paprika - Shepherd’s Pie - Havregrynsmuffins med sjokoladebiter. Så glem mac and cheese fra pakken, frosne middager og takeaway - "I Don't Know How to Cook?" Boken, 3. utgave, viser deg hvordan du kan lage velsmakende, hjemmelagde måltider på null komma niks!