"Air Fry Every Day" av Ben Mims er den ultimate kokeboken for luftfrityreren, og tilbyr hele 75 oppskrifter som gjør dine favoritter til raskere, sunnere og sprøere måltider. Som Claire King, leder for kulinarisk utvikling hos Tasty, bemerker: 'Du vil ikke tro alt det morsomme og kreative luftfrityreren kan gjøre.' Luftfrityreren har raskt blitt en uunnværlig kjøkkenapparat, og det er ikke vanskelig å forstå grunnen: Fritert mat blir perfekt sprø og lekker med minimalt eller ingen olje, og med bare en brøkdel av kaloriene. I tillegg til å spare tid og gi mindre rot, gjør luftfrityreren det mulig å lage sunne versjoner av klassiske komfortretter samt snaks som hele familien vil elske. Boken inneholder fristende oppskrifter som For eksempel: Trippel-Kokosreker, Memphis-Style BBQ Svineribbe, Franske Løk Potetskinn, Sprø Urte Kikerter, Grillte Søtpoteter, Hjemmelagde Personlige Pizzaer, Ostefylt Hvitløksbrød og Sød- og Sur Rosenkål. Med denne nødvendige luftfrityrkokeboken vil du kanskje aldri bruke ovnen igjen!