Fra den Emmy-vinnende programlederen av 'Lidia's Kitchen', den bestselgende forfatteren og den kjære ambassadøren for italienske kulinariske tradisjoner i USA, kommer den ultimate mesterklassen: en vakkert fremstilt, omfattende guide til italiensk matlaging. Sammen med datteren sin, Tanya, dekker Lidia alt fra ingredienser til teknikker og verktøy, i tillegg til mer enn 400 delikate oppskrifter. Lærelysten har alltid vært Lidias lidenskap, og i denne fantastiske boken deler hun med oss fruktene av denne lidenskapen, samt hennes dype og omfattende forståelse av hva som kreves for å lage deilige italienske måltider. Med denne boken vil leserne lære alle teknikkene som trengs for å mestre italiensk matlaging. Lidia introduserer oss for hele spekteret av standardingredienser – kjøtt og fisk, grønnsaker og frukt, korn, krydder og kondimenter – og hvordan vi best kan kjøpe, lagre, rengjøre og tilberede dem. De 400 oppskriftene spenner fra klassikere som risotto alla milanese og tagliatelle med soppsaus, til Lidias alltid tilfredsstillende originale retter.