Lær kunsten å lage indiske retter hjemme med over sytti enkle oppskrifter fra den prisbelønte forfatteren Madhur Jaffrey, som har vært en ledende skikkelse innen indisk matlaging i mer enn førti år. Ansett som 'dronningen av indisk matlaging', deler Jaffrey her sine innbydende og lettfattelige oppskrifter, hvor noen er helt nye, mens andre er nytolkninger fra hennes klassiske kokebøker – alle tilpasset for tilberedning i en Instant Pot. Oppskriftene i denne boken fanger den rike kompleksiteten og variert smaken av indisk kjøkken, noe som gjør dette til den eneste indiske kokeboken du trenger for Instant Pot. Oppskrifter inkluderer klassiske retter som smørkylling og smør-dal, samt nye favoritter som kål tilberedt på kasjmiri-vis og goanske muslinger, alt mens du utforsker det mangfoldige smakuniverset som indisk mat har å by på. I tillegg finnes det en rekke tilbehør, som chutneys, salater og tilbehør som fullender ethvert indisk måltid, inkludert en frisk avokado-radiessalat.