NY TIMES BESTSELGER - Den definitive kokeboken om fransk matlaging for amerikanske lesere: 'Hva en kokebok bør være: fylt med overdådige oppskrifter, detaljerte instrukser og presise illustrasjoner. Noen av instruksjonene kan virke skremmende, men som Child selv sier i introduksjonen: 'Hvis du kan lese, kan du lage mat.' --Entertainment Weekly 'Jeg skulle bare ønske at jeg hadde skrevet den selv.' --James Beard. Med 524 lekre oppskrifter og over 100 instruktive illustrasjoner, guider Mastering the Art of French Cooking lesere gjennom hvert steg i prosessen, og appellerer til både erfarne kokker og nybegynnere som elsker god mat og ønsker å gjenskape de smakfulle delikatessene fra det franske kjøkken. Julia Child, Simone Beck og Louisette Bertholle presenterer de klassiske matrettene fra Frankrike i en logisk rekkefølge av temaer og variasjoner, i stedet for å tilby et uendelig og diffust katalog med retter - fra historiske galliske mesterverk til den tilsynelatende enkle perfeksjonen av en rett med vårgrønt.