Boken "Grønt smørrebrød" tar deg med på en smakfull reise inn i det moderne, plantebaserte kjøkkenet. Som en hyllest til smørrebrødet, en eldgammel dansk delikatesse, gir denne boka et friskt pust til den tradisjonelle serveringen av rugbrød med pålegg. I en tid der stadig flere velger å spise mer grønt, er det på høy tid å gi smørrebrødet en grønn make over. Her finner du kreative og spennende oppskrifter som introduserer en ny æra av smaksopplevelser. Uansett om du er en erfaren kokk eller nybegynner, vil du bli inspirert av de innovative kombinasjonene av ingredienser. Boken presenterer en rekke unike varianter, som karamelliserte jordskokker med sprø løk og tangbacon, samt herlige oppskrifter med bakt selleri og græskar på et solid stykke rugbrød. I tillegg til nye kreasjoner, gjenoppstår de klassiske favorittene i en moderne form; nyt plantesild laget av aubergine og østershatte, panert pastinakk som etterligner fiskefilet, og lune svampeposteier toppet med syltede grønnsaker og sprø topping. Med "Grønt smørrebrød" kan du gjenskape en dansk tradisjon på en bærekraftig og velsmakende måte. Bli med på å redefinere smørrebrødet for fremtiden!