Alt om viltkjøtt av Finn Edvin Hansen, Kåre Vidar Pedersen
Produktbeskrivelse
"Alt om viltkjøtt" er en essensiell håndbok for både jegere og entusiaster av viltkjøtt. Denne informative boken gir deg omfattende svar på alle spørsmål du måtte ha rundt viltkjøtt og prosessene knyttet til behandling av felt vilt. Enten du lurer på hvordan du skal gjennomføre utvomming, flåing eller partering, vil du finne klare og detaljerte beskrivelser. Forfatterne, som besitter rik erfaring og solide kunnskaper innen emnet, bruker et lettfattelig språk og har utarbeidet grundige steg-for-steg guider, ofte supplert med illustrerende bilder. Boken dekker en rekke relevante arter som er aktuelle i Norge, inkludert storvilt som elg, hjort og reinsdyr, i tillegg til rådyr, villsvin, bever, sel, hare, hønsefugl som skogsfugl og rype, samt sjøfugl, gås og and. Med "Alt om viltkjøtt" vil leserne ikke bare lære om tilberedningen av viltkjøtt, men også få en dypere forståelse av dyrelivet i Norge.