I denne spennende kokebokromanen tar en kvinnes biltur gjennom Indonesia leseren med på en reise av vennskap, selvoppdagelse og unike delikatesser. Aruna, en epidemiolog med fokus på mat og fuglepolitikk, finner seg i et krysningspunkt mellom to verdener: himmelen og jorden. Hennes lidenskap for vitenskap og gastronomi forenes på uventede måter når hun får i oppdrag å undersøke et lite antall isolerte tilfeller av fugleinfluensa rapportert i Indonesia. Selv om dette har påvirket onkelens gård i Vest-Java, og satt spørsmålstegn ved kvaliteten på hennes egen confit de canard, åpner etterforskningen for en uimotståelig mulighet. En perfekt unnskyldning for å forlate det korrupte og nedbrytende Jakarta og utforske de eksotiske krydderne fra de avsidesliggende regionene med tre venner: en kjendiskokk, en globetrotter med fokus på mat, og kollegaen Farish. Fra Medan til Surabaya, Palembang til Pontianak, fyller Aruna og vennene sine mage med lokal mat og opplever at maten rommer så mye mer enn bare smak - det handler om politikk og vennskap. Denne befriende reisen gjennom Indonesias kulinariske mangfold blir en oppdagelse som forandrer dem alle.