«Anna Olson's Baking Wisdom» er en uunnværlig bakermesterbok for alle bakentusiaster, skrevet av Canadas mest anerkjente baker. Denne samlede boken gir svar på alle de spørsmålene du noen gang har hatt om baking (og mange du kanskje ikke engang har tenkt på), samt over 150 nøye utarbeidede oppskrifter - både søte og salte - som passer for bakere på alle ferdighetsnivåer. Dykk inn i Annas bakingserfaring, da hun deler med seg av livsverkets hemmeligheter for å lage en ekte messe i baking. I dette fantastiske bakemesterverket vil du lære om både metoder og teorier bak baking gjennom hennes feilfrie teknikker, tålmodige råd og et stort antall bilder. Dette er en altomfattende guide som garantert vil gjøre deg til en bedre baker. Enten du ønsker å perfeksjonere deigen til paien din, eller vie helgen din til å lage et mesteverk som Torta Setteveli, finner du oppskrifter i «Baking Wisdom» for alle behov: GRUNNLEGGENDE - PAIER & TARTER - DEIGHER - KAKER - KREM & KREMER - KONFEKTER - KAKER & BARER - BRØD. Innen hvert kapittel er Annas tredobbel-testede oppskrifter gruppert sammen etter ulike typer.