ANNESS PUBLISHING

150 Recipes from Scandinavia

150 Recipes from Scandinavia

Produktbeskrivelse

Denne autoritative boken utforsker landskapene og klimaforholdene som forener de svenske, norske og danske matkulturene, samtidig som den fremhever de unike karakteristikaene som gjør hver av dem særegen. Boken fungerer som en informativ guide til de viktigste ingrediensene i regionen, hvor alt fra sild, laks og elg til ville sopp, molter og knekkebrød blir grundig omtalt. Oppskriftsseksjonen inneholder både klassiske retter som Gravlaks med sennep- og dillsaus, fylt svineribbe med svisker og Hasselback-poteter, samt mer uvanlige oppskrifter som Stekt salt sild med rød løk-kompott og Elgkjøttboller med tyttebær og rabarbrasuppe. Boken er perfekt for både erfarne kokker og nybegynnere som ønsker å utforske de rike smakene i Skandinavia.

Prishistorikk

Lavest
155 KR
Høyest
169 KR
Gjennomsnitt
160 KR
Median
159 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ANNESS PUBLISHING
Navn 150 Recipes from Scandinavia
GTIN/EAN/ISBN 9781846817342
Kategorier Bøker