«500 Potato Recipes» av Elizabeth Woodland er en imponerende samling av 500 klassiske og kreative potetretter for enhver anledning, samlet i ett uunnværlig verk. Boken dekker et bredt spekter av oppskrifter, inkludert supper, forretter og snacks, salater, fisk og skalldyr, kjøtt og fjærfe, grønnsaksretter, tilbehør samt desserter, bakverk og brød. Blant de fantastiske oppskriftene finner man spansk potet- og hvitløkssuppe, potetskinn med cajundipp, salat med nypoteter og vaktelegg, saktebakt biff med potetstekte, bakte blåskjell med poteter, og en uimotståelig sjokoladepotetkake. Hver oppskrift er tydelig forklart med trinn-for-trinn-instruksjoner, og illustrert med over 500 vakre fotografier for å inspirere og veilede kokker på alle nivåer. I tillegg følger det med ernæringsnotater ved hver oppskrift, noe som gir helsebevisste kokker nyttig informasjon om ingrediensene. Her er den ultimate samlingen av deilige oppskrifter som feirer den populære ingrediensen - poteten. Med et utall metoder for å tilberede poteter, fra pomfries og chips til wedges og baller, er mulighetene nærmest uendelige.