"Best of Italy" er en uimotståelig samling av oppskrifter fra Italias solfylte regioner. I denne boken kan du glede deg over den fantastiske smaken av regional italiensk mat med over 30 av Italias mest berømte oppskrifter. Den gir deg muligheten til å bringe italiensk matlaging inn i ditt hjem med klassiske retter som Pasta med Pesto, Kalvelever med Balsamicoeddik, Kjøttboller med Fontina, Tre-ost Lasagne, Spaghetti med Bolognese-saus, og Pizza med tomat og ansjos. Boken utnytter de beste italienske ingrediensene i forretter, pizza og pasta, fisk, fjærfe, kjøtt samt vegetarretter, i tillegg til salater og desserter. Den inneholder trinn-for-trinn-instruksjoner for å lage pizzadeig og pastadeig, samt tips om hvordan du kan fylle din italienske matbod. Italia er et land med stor mangfoldighet. Fra de kjølige alpebakkene til den varme, tørre sør, varierer klimaet og de lokale avlingene: ris, mais og skinke er nordlige basisvarer, mens oliven, durumhvete og tomater trives i sørens varme. Tradisjonell mat er fortsatt sentral i kulturen.