ANNESS PUBLISHING

China: a cookbook

China: a cookbook

Produktbeskrivelse

Vinner av prisen for 'Beste Kinesiske Kokebok' under UK Gourmand World Cookbook Awards 2020/21. Dette omfattende verket tar leseren med på en reise fra travle storbyer til avsidesliggende landskap i Kina, med en grundig utforskning av landets varierte mattradisjoner og kokekunst. Terry Tan gir et fascinerende innblikk i den lokale geografien og den kulinariske historien som former Kinas rikholdige kjøkken. Boken presenterer klassiske retter fra de gamle keiserlige kjøkkenene i Beijing til de koselige tehusene i Sør-Kina, og introduserer leseren for lokale råvarer og tilberedningsmetoder. Kinesisk mat er berømt over hele verden, men ved nærmere ettersyn viser det seg at landets kjøkken har mye mer å by på enn det som ofte tilbys på restauranter. Fra aromatiske supper og enkle stekepanner til ris- og nudelretter, festmåltider med stekt kjøtt, velsmakende congee, delikat dim sum og sprø gatekjøkkenretter - dette er en uunnværlig referanse for alle som har en lidenskap for kinesisk matlaging. En kulinarisk reise gjennom Kina venter på deg.

Prishistorikk

Lavest
349 KR
Høyest
373 KR
Gjennomsnitt
362 KR
Median
365 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ANNESS PUBLISHING
Navn China: a cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780754831006
Kategorier Bøker