Vinner av prisen for 'Beste Kinesiske Kokebok' under UK Gourmand World Cookbook Awards 2020/21. Dette omfattende verket tar leseren med på en reise fra travle storbyer til avsidesliggende landskap i Kina, med en grundig utforskning av landets varierte mattradisjoner og kokekunst. Terry Tan gir et fascinerende innblikk i den lokale geografien og den kulinariske historien som former Kinas rikholdige kjøkken. Boken presenterer klassiske retter fra de gamle keiserlige kjøkkenene i Beijing til de koselige tehusene i Sør-Kina, og introduserer leseren for lokale råvarer og tilberedningsmetoder. Kinesisk mat er berømt over hele verden, men ved nærmere ettersyn viser det seg at landets kjøkken har mye mer å by på enn det som ofte tilbys på restauranter. Fra aromatiske supper og enkle stekepanner til ris- og nudelretter, festmåltider med stekt kjøtt, velsmakende congee, delikat dim sum og sprø gatekjøkkenretter - dette er en uunnværlig referanse for alle som har en lidenskap for kinesisk matlaging. En kulinarisk reise gjennom Kina venter på deg.