Boken 'Classic Recipes of Brazil' av Fernando Farah tar leserne med på en smakfull reise gjennom Brasils tradisjonelle matverden med 25 autentiske oppskrifter. Her kan du oppdage de eksplosive smakene i brasiliansk mat, fra den livlige gatekjøkkenkulturen til festretter til spesielle anledninger. Oppskriftene inkluderer uimotståelige snacks som Pastel de Feira, små fyllte paier, samt hjertevarmende familiemiddager som Moqueca Bahiana, en fiskegryte med kokosmelk, og Arroz de Carreteiro, en smakfull risrett med krydret kjøtt. Forfatterens introduksjon gir en kortfattet oversikt over brasilianske matlagingstradisjoner og de klassiske ingrediensene som brukes. Du vil lære å lage berømte brasilianske retter som Feijoada, Vatapa og Farofa, samt fristende desserter som Torta de Banana. Hver oppskrift er ledsaget av ernæringsinformasjon, og boken er rikt illustrert med vakre fotografier av både praktiske steg og de ferdige rettene. Det er ingen tvil om at brasilianerne deler en brennende lidenskap for sin mat, like mye som de gjør for sine karneval og fotballag, og boken fanger essensen av denne kulturen.