Oppdag de rike og varierte smakene fra autentisk polsk mat med 'Classic Recipes of Poland' av Ewa Michalik. Boken presenterer 25 tradisjonelle oppskrifter som tar deg med på en kulinarisk reise gjennom Polens unike gastronomiske arv. Her finner du en fantastisk samling av distinkte retter og polske spesialiteter, blant annet Rødbete-suppe, Jegergryte, Karpe med Pepperrotsaus, Soppe-dumplings, Fylte Kålblader, Krydret Rødkål, samt Honning- og Mandler-kaker. Oppskriftene er delt inn i kapitler som dekker supper og forretter, hovedretter, grønnsaker og tilbehør, samt desserter, kaker og bakverk. Bokens introduksjon gir et innblikk i Polens geografi, kulinariske tradisjoner og festivaler, samt beskrivelse av de viktigste ingrediensene i regionen. Med over 85 praktfulle fotografier, viser boken både nøkkelteknikker og gir et perfekt bilde av hver ferdige rett. Hver oppskrift inkluderer fullstendig næringsinformasjon for å hjelpe med diettplanlegging. Polen er et land der god mat og varm gjestfrihet står sentralt i hverdagen.