«Food and Cooking of Hungary» av Silvena Rowe er en omfattende guide til den unike ungarske matkulturen, presentert gjennom 65 tradisjonelle oppskrifter og 300 fantastiske fotografier. Boken gir leserne et fascinerende innblikk i Ungarns rike historie, kultur og tradisjoner, inkludert informasjon om lokale råvarer, nasjonale festivaler, kulinariske influenser, matpreferanser samt viktige ingredienser og teknikker. Her finner du klassiske retter som smakfull gulasj (gulyas), krydret kjøttgryte (porkolt), klassiske strudler (retes) og ulike typer dumplings (galuska eller csipetke), samt lettere alternativer som supper, dipp, salater og pasta. Oppdag et variert spekter av smaker gjennom oppskrifter som Kålrot-, eple- og mandelsuppe; Nudler med ost og bacon; Hussarbifffilet; og Balsamico- og rozmarinristede pærer med honning. Hver oppskrift er ledsaget av praktiske trinn-for-trinn-fotografier og ernæringsinformasjon, noe som gjør denne boken til en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å utforske det ungarske kjøkken.