Oppdag den livlige matkulinariske tradisjonen i Peru, som regnes som en av verdens mest delikate og eldgamle kjøkken. Denne boken tar deg med på en reise gjennom Perus fascinerende matkultur, med røtter fra Inka-sivilisasjonen, gjennom den rike arven fra de spanske conquistadorene, til de senere innflytelsene fra maurere, genovesere, franske og kinesiske immigranter. Du får en omfattende guide til lokale ingredienser og deres anvendelse, fra chili og lime til mais og kassava. Boken inneholder en fantastisk samling autentiske oppskrifter som spenner fra snacks og gatekjøkken til smakfulle hovedretter med chili, et variert utvalg av grønnsaksretter, samt fristende søtsaker og desserter. Med mer enn 300 imponerende fotografier, spesielt bestilt for denne utgivelsen, får du også fullstendig næringsinformasjon for hver oppskrift. I tillegg til mange elskede retter, som de uimotståelige småsmåkakene Empanaditas, den populære gatekjøtten Humitas og Butifarras, introduserer boken også unike måltider som vil berike din forståelse av peruansk mat.