Denne boken presenterer 75 regionale oppskrifter fra Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou og Shaanxi, illustrert med over 370 fotografier. Fra de pulserende storbyene Chengdu og Xi'an til de spektakulære terrassene i Yangtze-dalen, dykker vi ned i Kinas eldgamle kjøkkentradisjoner med denne imponerende utgivelsen. Oppdag de intense smakene av Sichuan-pepper, krydrede chilier og aromatiske ingredienser i denne samlingen av autentiske oppskrifter, inkludert Chrysanthemum Fish Hot Pot, Chilli Squid, Crispy Chilli Beef og Dan Dan Noodles. Kapitlene dekker alle retter, fra brennhete supper og dim sum til fersk fisk og skalldyr, mørt fjørfe, aromatisk kjøtt, klassisk ris og nudler, pikante grønnsaksretter og overraskende søte desserter. Boken inneholder en informativ innledning som sporer historien til vestlig kinesisk matkultur og gir en illustrert veiledning til ingredienser, verktøy og utstyr du trenger. Denne uimotståelige boken vekkes til liv med mer enn 370 fristende fotografier og trinnvise instruksjoner.