Denne inspirerende samlingen inneholder mer enn 30 forskjellige sauser til Italiens mest elskede rett – pasta. Her finner du forslag til alle typer sauser, fra lette og kremete varianter til kraftige og krydrede. Boken inkluderer enkle teknikker for å lage din egen ferske pasta. Du får servert klassikere som Frisk Tomatsaus, Vill Soppsaus med Fusilli og Kjøttboller med Spaghetti, samt moderne oppskrifter som Ricotta & Chili med Svart Pasta. Lær hvordan du kan utnytte både ferske ingredienser og det du har i skapet, fra fisk og skalldyr til kylling, kjøtt, grønnsaker, ost, nøtter, urter og krydder. Denne samlingen av pasta-oppskrifter vil glede alle matelskere. Enten du bruker tørr spaghetti eller fersk egge-tagliatelle, er pasta en utrolig allsidig ingrediens som lar deg utnytte sesongens råvarer eller kombinere noen enkle skapemateriell for å lage et raskt og enkelt måltid. Boken henter inspirasjon fra alle regioner i Italia, og inkluderer tradisjonelle alternativer som Alfredos Fettuccine.