Oppdag de komplekse smakene og de sofistikerte teknikkene i belgisk matlaging med denne fantastiske boken som inneholder 60 deilige oppskrifter. "Recipes from a Belgian Kitchen" tar deg med på en reise gjennom Belgias geografi, klima og historie, og gir deg et fascinerende innblikk i landets kulinariske skikker. Boken gir en grundig oversikt over lokale ingredienser som belgisk endive, asparges, muslinger, charcuterie, sjokolade, øl, krydder og sauser. Med oppskrifter som spenner fra supper, forretter og grønnsaksider til fisk, kjøtt og fjærfe, samt fristende desserter og bakverk, inkluderer den klassikere som Créme av Endive-suppe, Biffgryte med Øl og Sjokolademousse. Med 300 vakre og stemningsfulle fotografier, samt fullstendig ernæringsinformasjon for hver oppskrift, presenterer denne boken en unik blanding av haute cuisine og komfortmat, sterkt påvirket av nærhet til Nord-Frankrike, samtidig som den bevarer rustikke og hjemmekoselige trekk fra middelalderen. La Suzanne Vandyck guide deg gjennom en berikende kulinarisk opplevelse i dette vakre verket.