Oppdag de unike smakene og de delikate rettene fra den skandinaviske matkulturen i denne vakre boken, som inneholder over 150 oppskrifter fra Sverige, Norge og Danmark. Boken gir en fascinerende oversikt over landskapene, festivalene og feiringene i hvert enkelt land, samt en grundig utforskning av deres originale mattradisjoner og en omfattende guide til de kjente ingrediensene i regionen, inkludert vilt, speket fisk, mandler, multebær og dill. Oppskriftsdelen presenterer autentiske skandinaviske retter som klassisk Gravlaks med sennep- og dill-saus fra Sverige, tradisjonell stekt hare med tyttebær fra Norge, samt den verdenskjente danske wienerbrødet fra Danmark. Boken er fylt med nyttige tips til kokken og variasjoner, samt fullstendig ernæringsinformasjon for hver oppskrift. Klassisk skandinavisk matlaging er basert på naturlige råvarer, med fisk fanget fra hav og elver; viltkjøtt fra de robuste skogene; og kjøtt- og melkprodukter fra dyrene som beiter på de fruktbare engene.