Anthony Bourdain/Ecco

Start the Fire: How I Began a Food Revolution in America

Start the Fire: How I Began a Food Revolution in America

Produktbeskrivelse

I boken "Start the Fire: How I Began a Food Revolution in America" tar den anerkjente kokken Jeremiah Tower leserne med på en reise gjennom sitt liv og karriere, som har vært avgjørende for utviklingen av moderne amerikansk matlaging. Denne nyutgitte utgaven er lansert i forbindelse med dokumentaren "Jeremiah Tower: The Last Magnificent", produsert av Anthony Bourdain, og gir et underholdende og ærlig innblikk i Tower's erfaringer. Kjent som 'gudfaren' av moderne amerikansk mat, har Tower vært en av de mest innflytelsesrike kokkene de siste førti årene. I 2004 delte han åpent om sitt livslange kjærlighetsforhold til mat, og de restaurantene og menneskene han har møtt på sin vei. Med sin karakteristiske sans for humor og oppriktighet, deler han innsikter om matlaging, kokker, kjendiser og det som virkelig skjer på kjøkkenet. Tower beskriver mat som kunst – retter som er koreografert som store balletter og menyer som er komponert som konserter. Ingen annen bok gir et bedre innblikk i frøene som ble sådd på 1970-tallet og de påfølgende eksessen.

Prishistorikk

Lavest
214 KR
Høyest
223 KR
Gjennomsnitt
218 KR
Median
218 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Anthony Bourdain/Ecco
Navn Start the Fire: How I Began a Food Revolution in America
GTIN/EAN/ISBN 9780062498434
Kategorier Bøker