Anthony Bourdain/Ecco

The Mission Chinese Food Cookbook

The Mission Chinese Food Cookbook

Produktbeskrivelse

Fra den fremadstormende kulinariske stjernen Danny Bowien, kokk og medgründer av de utrolig populære restaurantene Mission Chinese Food, kommer en sprudlende kokebok som forteller historien om en ukonvensjonell idé født i San Francisco og som har spredt seg over hele landet. Med oppsiktsvekkende og nyskapende oppskrifter har denne boken bidratt til å redefinere hva kinesisk mat betyr i Amerika. Mission Chinese Food er ikke en vanlig kinesisk restaurant. Den startet som en pop-up; en restaurant plassert innenfor en sliten, amerikanskinspirert kinesisk restaurant i San Franciscos Mission-distrikt. Fra starten av har hver rett på Mission Chinese Food vært preget av en ånd av ressurssterkhet og radikal oppfinnsomhet. I dag står sultne gjester i kø utenfor både San Francisco- og New York City-lokalene, og venter i timevis for å få servert retter som Sizzling Cumin Lamb, Thrice-Cooked Bacon, Fiery Kung Pao Pastrami og sterk Salt-Cod Fried Rice. Bak denne matfenomenet står kokk Danny Bowien, som i en alder av bare trettitre år er den raskest voksende unge kokken i landet.

Prishistorikk

Lavest
450 KR
Høyest
469 KR
Gjennomsnitt
460 KR
Median
459 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Anthony Bourdain/Ecco
Navn The Mission Chinese Food Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780062243416
Kategorier Bøker