Fra den fremadstormende kulinariske stjernen Danny Bowien, kokk og medgründer av de utrolig populære restaurantene Mission Chinese Food, kommer en sprudlende kokebok som forteller historien om en ukonvensjonell idé født i San Francisco og som har spredt seg over hele landet. Med oppsiktsvekkende og nyskapende oppskrifter har denne boken bidratt til å redefinere hva kinesisk mat betyr i Amerika. Mission Chinese Food er ikke en vanlig kinesisk restaurant. Den startet som en pop-up; en restaurant plassert innenfor en sliten, amerikanskinspirert kinesisk restaurant i San Franciscos Mission-distrikt. Fra starten av har hver rett på Mission Chinese Food vært preget av en ånd av ressurssterkhet og radikal oppfinnsomhet. I dag står sultne gjester i kø utenfor både San Francisco- og New York City-lokalene, og venter i timevis for å få servert retter som Sizzling Cumin Lamb, Thrice-Cooked Bacon, Fiery Kung Pao Pastrami og sterk Salt-Cod Fried Rice. Bak denne matfenomenet står kokk Danny Bowien, som i en alder av bare trettitre år er den raskest voksende unge kokken i landet.