Oppdag en fantastisk følge for ølelskere i 'The Golden Age of Beer' av Tom Acitelli, en av dagens fremstående ølexperter. Denne boken destillerer essensen av hva du trenger for å velge den ideelle ølen for hver uke i året, og hjelper deg å nyte den som en proff. I dagens gullalder for øl finnes det nesten ni tusen bryggerier bare i USA, som brygger et uendelig mangfold av stiler, fra imperial stouts til double India pale ales, gyldne pilsnere, saltmelon goses og mye mer. Men hvordan velger man hva man skal drikke uten å føle seg overveldet eller falle tilbake på de samme kjente bryggene gang etter gang? I denne unike boken presenterer Acitelli en ukesguide som strekker seg over femti-to uker, hvor han hjelper leserne med å velge den perfekte ølen til enhver tid på året. Med smaksnotater, merkeanbefalinger, samt tips til hvordan man best serverer, smaker og nyter øl, i tillegg til fascinerende historier og trivia, avdekker Acitelli hva ølelskere virkelig bryr seg om og viser dem hvordan man kan sette pris på det beste fra denne gyldne ølepochen.