Aquafaba av Sebastien Kardinal

Aquafaba av Sebastien Kardinal

Produktbeskrivelse

Aquafaba, et ord som stammer fra de latinske termene aqua (vann) og faba (bønne), refererer til kokevannet som finnes i hermetiske bønner og andre belgfrukter, som kikerter, eller væsken som er igjen etter at du har kokt dem selv. Dette unike væskemikset av stivelse, proteiner, fiber og sukker gir aquafaba en bemerkelsesverdig evne til å emulgere, skumme, binde og tykne, noe som gjør det til en ideell ingrediens innen vegansk matlagning eller i oppskrifter for dem som har eggallergi. Det er nærmest utrolig å tenke på at denne verdifulle væsken, som mange av oss har kastet i vasken, har så fantastiske egenskaper. Dette representerer en ekte kulinarisk revolusjon. Forfatteren av boken deler alle hemmeligheter om aquafaba; fra hvordan du kan lage din egen hjemme med bare kikerter og vann, til hvordan du kan bruke det i et imponerende utvalg av oppskrifter. Når aquafaba piskes med en visp, kan det skape en fjell av snøhvitt skum som gir voluminøse muffins og binder ingredienser i pasta. Endelig et stort steg fremover for veganere – og en glede for alle som ønsker å eksperimentere med nye teksturer og smaker i matlagingen.

Prishistorikk

Lavest
178 KR
Høyest
199 KR
Gjennomsnitt
186 KR
Median
186 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Aquafaba av Sebastien Kardinal
GTIN/EAN/ISBN 9781911621157
Kategorier Bøker