Arcadia Publishing (SC)

Smoke & Spice, Updated and Expanded 3rd Edition: Cooking with Smoke, the Real Way to Barbecue

Smoke & Spice, Updated and Expanded 3rd Edition: Cooking with Smoke, the Real Way to Barbecue

Produktbeskrivelse

I denne reviderte og oppdaterte utgaven av 'Smoke & Spice' - som har vunnet James Beard Cookbook Award og solgt over en million eksemplarer - deler utekokekyndige Cheryl og Bill Jamison 450 fantastiske oppskrifter, mange fargerike bilder og et vell av BBQ-humor, visdom og tradisjon. Det er på tide å ta steget videre fra vanlig grilling. Hvis du har fått nok av pølser og brent kylling, og lengter etter den ekte smaken av tradisjonell barbecue, er dette boken for deg. Oppdatert med 100 helt nye oppskrifter samt den nyeste informasjonen om verktøy, brensel, utstyr og teknikker, er dette en uunnværlig guide for ekte røykt barbecue. 'Smoke & Spice' dekker alle aspekter ved håndverket og kulturen innen barbecue, inkludert det grunnleggende om ekte barbecue, en oversikt over brensel og verktøy, samt glimt fra denne rike historien, i tillegg til et enormt utvalg av oppskrifter som sikrer uforglemmelige barbecues i mange år fremover. Oppskriftene omfatter ikke bare storfekjøtt, svinekjøtt og fjørfe, men også sjømat, vegetarretter samt røksmakende salater.

Prishistorikk

Lavest
315 KR
Høyest
322 KR
Gjennomsnitt
321 KR
Median
322 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Arcadia Publishing (SC)
Navn Smoke & Spice, Updated and Expanded 3rd Edition: Cooking with Smoke, the Real Way to Barbecue
GTIN/EAN/ISBN 9781558328365
Kategorier Bøker