Arneberg

Basic glutenfri baking

Basic glutenfri baking

Produktbeskrivelse

I boken «Basic glutenfri baking» får leserne grundig innsikt i kunsten å bake med glutenfritt mel, og oppskriftene i boken er nøye utformet for å sikre vellykkede resultat. De siste årene har interessen for glutenfri bakst steget markant, drevet av en økt bevissthet rundt hveteglutenets mulige negative virkninger på tarmslimhinnen, selv hos de som ikke lider av cøliaki eller hveteallergi. Mone Eli Sæland er klinisk ernæringsfysiolog og har en doktorgrad i ernæring, med mange års erfaring i å utvikle metoder som garanterer saftig og smakfull bakst. I «Basic glutenfri baking» deler hun sine mest velprøvde oppskrifter og dyrebare kunnskaper om glutenfri baking. Sammen med Mone, bidrar Jon Marius Nilsson med sine fantastiske fotografier som fanger essensen av hver oppskrift. Han har en særlig forkjærlighet for å lage, fotografere og nyte god mat, noe som gjør boken til en visuell og kulinarisk glede.

Prishistorikk

Lavest
364 KR
Høyest
399 KR
Gjennomsnitt
373 KR
Median
364 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Arneberg
Navn Basic glutenfri baking
GTIN/EAN/ISBN 9788282201384
Kategorier Bøker