Asiatisk mat har fått en stadig større plass på bordene våre, og nå kan du enkelt lage favorittrettene dine hjemme. I boken "Alt asiatisk; enkelt, raskt og godt" gir Elisabeth Le deg en rekke oppskrifter som gjør det mulig å gjenskape de deilige smaksopplevelsene fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Elisabeth Le, som driver den anerkjente matbloggen Alt asiatisk, deler sine beste oppskrifter og hemmeligheter for å lage klassiske retter som biff chop suey, tom kha gai og uimotståelige vårruller. Boken er en omfattende guide som tilbyr trinn-for-trinn-oppskrifter på populære retter som vårruller, bao buns, dumplings og splendid bánh mì. I tillegg til oppskriftene får du også en grundig innføring i de essensielle ingrediensene som brukes i asiatisk matlaging. Elisabeth hjelper deg med å navigere i jungelen av tørre varer, grønnsaker og krydder, samtidig som hun viser deg hvordan du kan tilpasse handlingen til utvalget i norske butikker. Med Elisabeth Les veiledning, fylt med tips og triks, vil du finne inspirasjon og muligheten til å skape autentiske, smakfulle måltider fra Asia, helt fra ditt eget kjøkken.