Er det noe mer tilfredsstillende enn en godt laget asiatisk dumpling? Enten de er rullet, fylt eller pakket; dampet, stekt eller bakt – asiatiske dumplings er overraskende enkle å lage og nyte hjemme. Andrea Nguyen deler sin ekspertise med over 75 oppskrifter, som viser at selv den mest komplekse smaken kan oppnås med enkle teknikker. Nguyen er en anerkjent matforfatter og lærer som har en unik evne til å tolke autentiske asiatiske matlagingsmetoder for et vestlig publikum. Hennes klare og informative oppskrifter inkluderer alt fra Lumpia, de uimotståelige friterte vårrullene fra Filippinene, til Shanghai Soup Dumplings, de delikate dumplene med tynn hud som er fylt med varm kraft og saftig svinekjøtt, og ikke minst Gulab Jamun, Indias rike, sirupsøte delikatesser. Boken er strukturert etter type (hvete pastaer, skinn, boller og bakverk; gjennomsiktige hvetemel- og tapioka-forberedelser; risdumplinger; belgfrukter og knoller; søte dumplinger), og dekker kulinariske tradisjoner fra Øst-, Sørøst- og Sør-Asia, med oppskrifter fra Kina, Japan, Korea og Nepal.