I denne nyutgaven av den elskede kokeboken "Roast Figs, Sugar Snow" av den anerkjente forfatteren Diana Henry, får vi en unik samling av oppskrifter som hyller de deilige smakene av høst og vinter. Denne reviderte utgaven, som nå er nesten 20 år etter den første publikasjonen, inkluderer syv nye oppskrifter samt et forord av den kjente matkritikeren Nigel Slater. Henrys bok er ikke bare en hyllest til de sesongbaserte ingrediensene som finnes i vinterens handlekurv - fra gresskar og granateple til kastanjer og myke, søte krydder - men også til den varme og innbydende atmosfæren som preger denne tiden av året. Hver oppskrift i boken er en feiring av matlagingens sjel, spesielt i de kaldere månedene, og gir leserne muligheten til å oppleve glede og komfort gjennom maten. "Roast Figs, Sugar Snow" har vært en trofast følgesvenn på kjøkkenet siden første gang den ble åpnet, og den fortsetter å inspirere matelskere med sine kreative og velsmakende retter.