Atlantic Publishing Group

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation [With CDROM]

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation [With CDROM]

Produktbeskrivelse

Den prisbelønte boken "Restaurant Manager's Handbook" er den bestselgende guiden for å drive en vellykket matserveringsvirksomhet. Den femte, helt reviderte utgaven tilbyr moderne innhold og verktøy som er essensielle for å drive restaurant i dagens samfunn. Denne nyeste utgaven inneholder case-studier fra bransjeeksperter som dekker viktige emner som restaurantbranding, franchising, effektiv utforming og ombygging, kostnadseffektiv menyplanlegging, matvareinnkjøp, matsikkerhet, IoT-teknologi, smarte mobilapper for enklere planlegging og kommunikasjon, digital markedsføring, og de nyeste trendene innen restaurantdrift. Den gir også innsikt i håndtering av online tilbakemeldinger og innovative metoder for å promotere restauranten på nettet. Boken er beriket med hundrevis av interessante fakta, slik at selv de mest hverdagslige emnene vil fange leserens oppmerksomhet. Den femte utgaven av "Restaurant Manager's Handbook" er en uvurderlig ressurs for nåværende restauranteiere og ledere, samt for alle som ønsker å lære om bransjen.

Prishistorikk

Lavest
777 KR
Høyest
817 KR
Gjennomsnitt
797 KR
Median
793 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Atlantic Publishing Group
Navn The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation [With CDROM]
GTIN/EAN/ISBN 9781620232637
Kategorier Bøker