Boken "No Grain, No Pain" av Peter Osborne er en essensiell lesning for alle som lider av kroniske smerter. Ifølge en rapport fra Institute of Medicine fra 2011, lider mer enn 100 millioner amerikanere av kroniske smerter, ofte som en del av en autoimmun sykdom. I stedet for å finne varige løsninger, tyr mange til smertestillende medisiner som ofte ikke gir den hjelpen de trenger. Dr. Peter Osborne, en anerkjent ekspert på glutenoverfølsomhet og matallergier, har imidlertid oppdaget at den virkelige løsningen ofte ligger i kostholdet. I denne banebrytende boken demonstrerer han den påviste sammenhengen mellom et glutenrikt kosthold og kroniske smerter og ubehag. Gjennom et 30-dagers kornfritt kosthold gir Dr. Osborne leserne praktiske steg for å helbrede seg selv fra innsiden og ut. Han forklarer hvordan korn kan forårsake betennelse i vev, skape mangel på viktige vitaminer og mineraler, og utløse en autoimmun reaksjon som får kroppen til å angripe seg selv. Med konkret veiledning og grundige forklaringer, hjelper "No Grain, No Pain" leserne til å ta kontroll over egen helse og oppnå en bedre livskvalitet.